Zwangerschapscursussen

Zwanger zijn, bevallen en kinderen… Je raakt er nooit over uitgepraat. En er is altijd wel wat nieuws over te leren. Daarom organiseren we diverse leuke en leerzame cursussen voor (aanstaande) ouders. Je wordt in onze cursussen begeleid door één van onze ervaren en gekwalificeerde docenten: Astrid Oentrich, Co Oomen, Ineke van Petten en Astrid Spenneman. Heel veel zwangeren zijn je al voorgegaan. 

Workshop Babymassage:

Als je je nu inschrijft voor één van onze zwangerschapscursussen mag je gratis aan een workshop babymassage meedoen. Op dit moment kunnen we geen workshop babymassage aanbieden. Als dit wel weer mogelijk is, krijgen cursisten die zich hebben ingeschreven voor een cursus een uitnodiging voor deze workshop.   

In verband met het Coronavirus zijn al onze cursussen aangepast. Vanaf 7 juni 2021 geven wij ook weer lessen op locatie en bieden wij het volgende aan:

  • Per mail ontvang je de door de docenten uitgewerkte lesstof, soms met op juistheid gecontroleerde filmpjes op internet, zodat je thuis aan de slag kunt;
  • Er zijn twee of drie (afhankelijk van de cursus) lessen op locatie, met name om gezamenlijk te kunnen oefenen;
  • Er wordt tussendoor een keer een moment afgesproken om te beeldbellen
  • Er wordt een besloten groeps-app aangemaakt, waaraan ook de docent deelneemt voor het uitwisselen van ervaringen, het stellen van vragen e.d. 
  • Er worden één of twee (afhankelijk van de cursus) lessen na de bevalling gegeven.

Je kunt je op één van de volgende pagina's inschrijven voor de door jou gewenste cursus. Zolang de beperkende maatregelen van kracht zijn is de prijs voor alle cursussen €35,--. 

Wij hopen vanaf 1 september weer al onze lessen op locatie te geven. Voor cursussen die vanaf september starten geldt dan weer de volledige cursusprijs. 

Volg ons op Facebook:

https://www.facebook.com/zwangerschapscursusAlmere/

Volg ons op Instagram:

https://www.instagram.com/zwangerschapscursus_jgz_almere/

 

 

 


Zwangerschapseducatie

Een lekkere praktische training in de voorbereiding op je bevalling! Je leert verschillende technieken en oefeningen en je krijgt veel informatie over zwangerschap en bevalling.

Zwangerschapsyoga

Je leert hoe je de zwangerschap en bevalling zo ontspannen mogelijk kunt beleven, kunt luisteren naar je lichaam en contact maakt met de baby in je buik.

Snelcursus Goed Bevallen

De snelcursus ‘Goed Bevallen’ is een verkorte zwangerschapscursus waarin je alle benodigde informatie krijgt, alleen beknopter dan in een reguliere zwangerschapscursus. Ook ideaal als opfriscursus!

Bevallen doe je samen

In deze cursus leer je hoe je samen met je partner toewerkt naar de bevalling. Jullie leren over de zwangerschap en bevalling en je partner leert hoe te masseren.

Fit en Zwanger

Ben je op zoek naar een cursus waarin bewegen een belangrijke rol speelt? En wil je daarnaast voorlichting over zwangerschap, bevalling en kraambed? Doe dan mee aan de cursus Fit en Zwanger.

Vragen? Bel of stuur een bericht

Heb je nog vragen?
Stel ze via het formulier op deze website of bel ons op werkdagen tussen 09.00 - 17.00 uur op 088 002 99 90.