Zwangerschapscursussen

Zwanger zijn, bevallen en kinderen… Je raakt er nooit over uitgepraat. En er is altijd wel wat nieuws over te leren. Daarom organiseren we diverse leuke en leerzame cursussen voor (aanstaande) ouders. Je wordt in onze cursussen begeleid door één van onze ervaren en gekwalificeerde docenten: Astrid Oentrich, Co Oomen, Ineke van Petten en Astrid Spenneman. Heel veel zwangeren zijn je al voorgegaan. 

Workshop babymassage

Als je je nu inschrijft voor één van onze zwangerschapscursussen mag je gratis aan een workshop babymassage meedoen. 

Volg ons op facebook:

https://www.facebook.com/zwangerschapscursusAlmere/

Volg ons op Instagram:

https://www.instagram.com/zwangerschapscursus_jgz_almere/

 

 

 


Zwangerschapseducatie

Een lekkere praktische training in de voorbereiding op je bevalling! Je leert verschillende technieken en oefeningen en je krijgt veel informatie over zwangerschap en bevalling.

Zwangerschapsyoga

Je leert hoe je de zwangerschap en bevalling zo ontspannen mogelijk kunt beleven, kunt luisteren naar je lichaam en contact maakt met de baby in je buik.

Snelcursus Goed Bevallen

De snelcursus ‘Goed Bevallen’ is een verkorte zwangerschapscursus waarin je alle benodigde informatie krijgt, alleen beknopter dan in een reguliere zwangerschapscursus. Ook ideaal als opfriscursus!

Bevallen doe je samen

In deze cursus leer je hoe je samen met je partner toewerkt naar de bevalling. Jullie leren over de zwangerschap en bevalling en je partner leert hoe te masseren.

Fit en Zwanger

Ben je op zoek naar een cursus waarin bewegen een belangrijke rol speelt? En wil je daarnaast voorlichting over zwangerschap, bevalling en kraambed? Doe dan mee aan de cursus Fit en Zwanger.

Vragen? Bel of stuur een bericht

Heb je nog vragen?
Stel ze via het formulier op deze website of bel ons op werkdagen tussen 09.00 - 17.00 uur op 088 002 99 90.