Opvoedadviseurs

Als ouder wil je dat het goed gaat met je kind. Je wilt je kind graag helpen bij het opgroeien en begeleiden op weg naar zelfstandigheid. Tijdens iedere leeftijdsfase verandert de rol van de ouder. Dat kan jou, de ouder/ opvoeder, onzeker maken. Waar doe je goed aan als je kind niet goed slaapt, als je je zorgen maakt over de ontwikkeling van je kind, als je gaat scheiden of ruzies met je puber wilt voorkomen? Onze opvoedadviseurs kunnen je hierbij helpen. Bij hen kun je al je vragen stellen over de opvoeding en begeleiding van je kind.

Voor wie is het spreekuur?

Ouders en verzorgers van kinderen in de leeftijd van 0–19 jaar kunnen bij ons terecht. We kunnen een aantal gesprekken van een uur inplannen. Als dat niet voldoende is, dan zoekt de opvoedadviseur samen met jou naar een andere, passende begeleiding. 

Afspraak maken

Onze opvoedadviseurs houden opvoedspreekuur op diverse locaties van JGZ Almere door heel Almere. Voor het maken van een afspraak met een opvoedadviseur bij jou in de buurt kun je gebruikmaken van onderstaand contactformulier.

Aan het opvoedspreekuur zijn geen kosten verbonden.

Waar vind je de opvoedadviseurs in Almere?

Opvoedadviseurs houden opvoedspreekuur op diverse locaties van JGZ Almere. Je kunt ze gemakkelijk per e-mail bereiken. Je vindt de opvoedadviseur in jouw buurt via deze pagina's:

Heb je een vraag voor de opvoedadviseur of wil je je aanmelden voor de cursus?

Neem dan contact op via onderstaand formulier.

Ik heb een vraag voor de opvoedadviseur