Jeugdgezondheidszorg in gezondheidscentrum Castrovalva

Adres

Juan Grisstraat 50
1328 SV Almere

Contact

Tel. 088 002 99 90

Neem contact met ons op via onderstaand formulier.

Openingstijden

08.30 - 12.30 uur
13.00 - 17.00 uur


Inloopspreekuur

Elke maandag, woensdag en vrijdag*:
12:00 - 12:30 uur

Tijdens het inloopspreekuur kan je zonder afspraak binnenlopen om je kindje te wegen, te meten of om een korte algemene vraag te stellen.
Let op: omdat je voor het inloopspreekuur geen afspraak hoeft te maken, kan het druk zijn in het Consultatiebureau. Het Inloopspreekuur is dan ook niet bedoeld voor uitgebreidere vragen. Daarvoor plannen we een vervolgafspraak in, in een aparte ruimte op ons consultatiebureau waar we vertrouwelijke zaken kunnen bespreken.

Heb je een vraag over opvoeden of opgroeien? Vraag een terugbelverzoek aan 

Heb je een vraag over opvoeden of opgroeien? Daar maken we graag even tijd voor vrij. Daarom vragen we je om een terugbelverzoek aan te vragen, bij voorkeur via het formulier of via e-mail. Bellen kan ook via 088 002 99 90. Ontvangen we je vraag op werkdagen voor 12.00 uur? Dan proberen wij je dezelfde dag nog terug te bellen of te mailen. 

Afspraak verzetten

Bel met 088 002 99 90 als je een afspraak wilt verzetten. Meestal kan de afspraak dan direct verzet worden. Je kunt je verzoek ook doorgeven via onderstaand formulier. Je wordt dan binnen 3 werkdagen gebeld of gemaild voor het maken van een nieuwe afspraak.

Laat a.j.b. de volgende gegevens achter:

  • je naam,
  • naam van je kind
  • geboortedatum van je kind
  • je telefoonnummer
  • wanneer je bereikbaar bent

 


Vraag voor consultatiebureau Castrovalva