Werken bij JGZ Almere

Wil jij samen met ons werken aan een goede jeugdgezondheidszorg in Almere? En zo de Almeerse kinderen helpen gezond en veilig op te groeien? Kom dan kennismaken met JGZ Almere. Bekijk onze vacatures. Wie weet kun jij ons team versterken!

Wie zijn wij?

JGZ Almere verzorgt de jeugdgezondheidszorg van 0 – 18 jaar in heel Almere. Wij zijn een samenwerkingsverband tussen GGD Flevoland en Zorggroep Almere. Wij bieden naast het basisaanbod jeugdgezondheidszorg ook preventieve jeugd- en gezinshulp en de toegang naar specialistische hulp vanuit één organisatie aan. Dat werkt fijn, voor ouder en kind én voor jou als professional.

Hoe doen we dat?

Bij ons werk je in één van de vier grote multidisciplinaire teams. Zo’n team bestaat uit jeugdartsen, jeugdverpleegkundigen, assistentes, verpleegkundig specialisten, school- en jongeren maatschappelijk werkers, medewerkers jeugdhulp, opvoedadviseurs en gedragsdeskundigen.

Door onze samenwerking gebruiken we elkaars expertise om tijdig te kunnen inschatten welke hulp en zorg wanneer nodig is. Tegelijkertijd zorgen we ervoor dat er niet teveel verschillende gezichten aan de voordeur verschijnen. Naast de interne samenwerking werk je ook actief samen met andere disciplines en organisaties, zoals huisartsen, verloskundigen en wijkteams en met scholen en voorschoolse voorzieningen.   

Onze teams zijn gemêleerd in ervaring en leeftijd. We houden van een professionele, goede sfeer, waarin ook ruimte is om op zijn tijd samen te lachen. Ben jij die professional en spreekt jou dit aan? Bekijk onze vacatures en solliciteer!  

Kijk hier voor meer informatie over onze organisatie.


Vacatures

Staat er geen (geschikte) vacature voor jou tussen, maar wil je wel graag aan de slag bij JGZ Almere? Overweg dan een open sollicitatie.

Opvoedadviseur

24 - 28 uur per week

Open sollicitatie

Zit er momenteel geen geschikte vacature voor jou bij? Geen zorgen! Je kunt altijd een open sollicitatie overwegen als je graag bij ons aan de slag wilt.

Stage

Heb je vragen over stages bij JGZ Almere?