Zwanger

Ben je zwanger? Ook dan staan wij al voor je klaar.

De zwangerschap is een bijzondere periode, waarbij je veel vragen kunt hebben. Ook dan kunnen medewerkers van JGZ je helpen. Zo bieden we diverse interessante zwangerschapscursussen en  extra aandacht en ondersteuning voor jonge moeders in diverse vormen.

Ons aanbod


Huisbezoek tijdens zwangerschap

Vragen over je zwangerschap kun je stellen aan de verloskundige, maar soms heb je andere vragen. Een jeugdverpleegkundige van het consultatiebureau kan je vaak helpen.

Zwanger en nog geen 25 jaar? Voorzorg helpt jou!

Ben je voor de eerste keer zwanger en niet ouder dan 25 jaar? Profiteer van de ondersteuning van VoorZorg.

Kinkhoestvaccinatie voor zwangere vrouwen

Bij ons kun je gratis een vaccinatie tegen kinkhoest halen. Deze prik noemen we de 22 weken prik. We geven de prik vanaf de 22e week van een zwangerschap. Klik door en maak meteen een afspraak.

Zwangerschapscursussen

Zwanger zijn, bevallen en kinderen… Je raakt er nooit over uitgepraat. En er is altijd wel wat nieuws over te leren. Daarom organiseren we diverse leuke en leerzame cursussen voor (aanstaande) ouders. Je wordt in onze cursussen begeleid door ervaren en gekwalificeerde docenten.

Stevig ouderschap prenataal

Wanneer je zwanger bent of pas een kind hebt gekregen, komt er veel op je af. Dat je daarbij vragen hebt is heel normaal. Meestal kun je deze vragen stellen aan mensen om je heen, aan de verloskundige of op het consultatiebureau. Maar soms heb je meer nodig. Dat kan te maken hebben met je eigen omstandigheden of met je eigen jeugd.